Négy dolog amit tudnod kell a Comply fülillesztékről

A legtöbb fülhallgató fülilleszték szilikonból készül. De tudtad-e, hogy a fülhallgatókat tovább lehet fejleszteni habszivacsokkal, hogy növeljék a kényelmet, csökkentsék a fülfáradtságot, és blokkolják a nem kívánt zajokat? A Comply szakértő a memóriahabos fülillesztékek megtervezésében, amelyek optimalizálják a zenehallgatási élményedet. Ma négy kevéssé ismert tényt mutatunk be ezekről az egyedi és prémiumtermékekről. Négy dolog amit tudnod kell a Comply fülillesztékről.

A teljes cikk elolvasható a Mobilzene webáruház szakértői blogján.


1. A Comply memóriahabos fülillesztékek csúcstechnológiájú tapadást kínálnak

Semmi sem zökkenthet ki jobban a sportolásból, mint egy fülből kiesett fülhallgató. A normál szilikon fülgumik gyakran esnek ki a füleidből - a legalkalmatlanabb időkben. A Comply memóriahabok speciális viszkoelasztikus habtechnológiát alkalmaznak, hogy tökéletesen megfeleljenek a fülnek. A memóriahab reagál a hőmérséklet változására, az állkapocs helyzetének és a hidratálás mértékének változására. A memóriahabok 100% -kal jobb tapadást biztosítanak, mint a szilikon. Sportolóknak ajánlott a speciális Comply Sport Pro sorozat.

2. A Comply drasztikusan csökkenti a hallójárat nyomását és a fül irritációját

A normál szilikon fülgumik az idő múlásával elkezdhetik megviselni a füleidet, ami irritációt és fájdalmat okoz hosszabb távú zenehallgatás során. Minden Comply memóriahabos fülilleszték egy különleges anyagból készülnek, a szabadalmaztatott Comply habból. Akár hiszed akár nem, ez 30-szor puhább mint a szilikon.
Megjegyzés: igazi audiophile és zenei rajongóknak - akik hosszú zenehallgatásokat élveznek -, ajánljuk a Comfort sorozatot.


3. A Comply fülilleszték optimális zajszigetelést biztosít

Amennyiben szilikon fülgumikat használsz, akkor az nem zárja el megfelelően a hallójáratot. Így egyáltalán nem csökkenti a nemkívánatos külső zajokat. Ez különösen zavaró azoknak, akiknek fontos, hogy a tevékenységük során maximálisan tudjanak koncentrálni. Ilyenek például az extrém sportolók.

Megjegyzés: ha a füledbe érkező hangzás maximális ellenőrzésére van szükséged, figyelmedbe ajánljuk az Isolation sorozatot. Ezek a minőségi memóriahabok egy speciális, pisztolygolyó alakú, kúpos kialakítással rendelkeznek, amely tökéletesen tömíti a fülcsatornát. Az Isolation sorozat olyan hatékony, hogy például a bázisugró Joe Ridler is ezt használja, hogy kizárja a szélzajt a szárnyas ruhában történő zuhanások során.

4. A Comply javítja a zenehallgatás minőségét

A legfontosabb lépés az ideális zenehallgatási élmény létrehozásában, hogy a fülhallgatóból érkező hang elérje a füledet. A szabványos szilikon fülgumik nem tudják megfelelően lezárni a fülcsatornát, amelynek eredménye a külső környezeti zajok beszivárgása a zenei hangok mellé. A Comply memóriahab fülillesztékek fantasztikus illeszkedéssel rendelkeznek és lehetővé teszik, hogy a hangok közvetlenül a füledbe jussanak. Egyszerűen fogalmazva, a Comply termékek lehetővé teszik, hogy úgy halld a zenét, ahogy azt az előadó szerette volna, hogy halld.

Szeretnél még többet megtudni? Olvasd el összefoglalónkat a Comply Foam prémium fülillesztékekről, amelyből mindent megtudhatsz a tudományról, a technológiáról és a termékekről.

Megjegyzések