Bose S1 Pro Termékbemutató

Készülj fel, hogy előadásod úgy hangzik majd, mintha egy professzionális hangosítás venne körül. A Bose S1 Pro valóban a teljesítménnyel, hordozhatósággal és sokoldalúsággal ötvözi a készüléket és készen áll arra, hogy hibátlanul szolgáljon ki téged bárhol és bármikor.
A teljes cikk elolvasható a MobilZene webáruház szakértői blogjában.

BOSE S1 PRO

Akár egy nagy teljesítményű hordozható PA rendszerre, padlómonitorra, praktikus erősítőre vagy csak egy Bluetooth hangszóróra van szükséged, a Bose S1 Pro mindent tud, amire szükséged van. A 2018-as NAMM Show keretein belül a Bose bemutatta az S1 Pro hordozható PA rendszert, amelyet zenészek, DJ-k vagy egyszerű zenekedvelők is használhatnak. Háromcsatornás mixerrel, zengetéssel, Bluetooth streaming funkcióval, ToneMatch feldolgozással és más készülékekhez való csatlakoztatási lehetőséggel készen áll arra, hogy bárhová elvihető és letehető legyen.

Kinek ajánlott a Bose S1 Pro?

A jobb hordozhatóságnak, az egyszerű felállításnak és a professzionális hangminőségnek köszönhetően az S1 Pro kisebb hangosítórendszerként számos alkalomhoz megfelelő: DJ-k, közösségi és sportesemények, üzleti bemutatók, zenei fellépések vagy bármilyen olyan esemény számára, ahol nagy teljesítményű és könnyen használható erősítésre van szükség. Sőt, az S1 Pro a maga nemében legjobbnak számító, egygombos párosítású Bluetooth-streamelési funkcióval bír, így akár használhatod az otthoni bulizáshoz is.

BOSE S1 PRO

Ugorj a termékhez!

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű hangzás egy kicsi, kényelmes rendszerből, amely készen áll arra, hogy bármikor és bárhol használhasd.
  • A rendkívül könnyű hangszórót a könnyű hordozható fogantyú segítségével könnyedén szállíthatod.
  • A beépített háromcsatornás mixer független ToneMatch, reverb és EQ vezérlőket kínál.
  • Egygombos párosítású Bluetooth-streamelési funkció.
  • Az Auto EQ funkcióval ellátott több pozíció biztosítja, hogy a hangzás mindig a legjobb legyen, függetlenül az elhelyezés orientációjától.
  • Hangszóró állvány kompatibilitás (standard 35 mm-es állványhoz).
  • Az opcionális újratölthető lítium-ion akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár több órán keresztül használhasd.

Helyezd le, és már játszhatsz is

A Bose S1 Pro rendszer négy egyedi üzemmódban működik, amelyek az “Elevated Surface”, a “Tilt-Back”, a “Monitor Mode” és a “Speaker Stand”.
  • Az “Elevated Surface” üzemmódban a hangszóró világosan és egyenletesen szólal meg a közönség körében, és biztosítják, hogy a közönség tagjai élvezzék a rendszer teljes frekvenciatartományát. Kiválóan alkalmazható például előadások, prezentációk megtartására.
  • A “Tilt-Back” módot olyan előadásmódokra tervezték, ahol a közönség közel áll hozzád. Például egy  étteremben történő kisebb koncert előadására. Csak billentsd az S1 Pro-t a hátsó szélére, és tedd a hangszórót magad mögé a földre. Ezzel a beállítással az előadónak állnia kell a hangszóró előtt, vagy ülnie kell a hangszóró egyik oldalára, hogy elkerülje a hangok szabad áramlásának elzárását.
  • A “Monitor Mode” lehetővé teszi az S1 Pro használatát személyes padló monitorként. Helyezd vízszintesen a földre az előadó felé mutatva.
  • A “Speaker Stand” mód lehetővé teszi, hogy egy vagy két S1 Pro rendszert helyezz el hangszóróállványokra. Így használhatod általános célú hangerősítéshez.

Hogyan működik a Bose S1 Pro

Természetesen a rendszer könnyen beállítható az alkalmazáson alapuló rendszerorientáció kiválasztásával. Az Auto EQ optimális teljesítményt nyújt az S1 Pro hordozható PA rendszer belső érzékelőinek érzékelésével. Ha új pozícióba kerül, a rendszer az optimális kiegyenlítési görbét alkalmazza a hangminőség maximalizálása érdekében.

Valódi útitárs

A körülbelül 7kg-os súlyával a Bose S1 Pro könnyű és könnyedén szállítható, a kényelmes fogantyú segítségével. Ez egy olyan kis rendszer, amely a teljesítmény, a hordozhatóság és a sokoldalúság kombinációját biztosítja. A Bose S1 Pro rendszer valódi társa szinte bármilyen eseménynek, legyen szó zenei előadásról vagy egy barátokkal történő bulizásról. A DJ-keverők, laptopok, CD-lejátszók vagy hordozható audioeszközök vezetékes csatlakoztatását egy 3,5 mm-es bemenet teszi lehetővé. Szóbeli közlemények esetén csak egy dinamikus kézi mikrofont kell csatlakoztatni a mikrofon/készülékcsatornák valamelyikéhez.

A teljes cikk elolvasható a MobilZene webáruház szakértői blogjában.

Megjegyzések